Selecteer een pagina

Op het internet zien we de vraag ’Waarom een zaagblad kopen?’ regelmatig circuleren. Een zaagblad is onderdeel van een zaag en wordt gebruikt om diverse materialen (op maat) te zagen. In het assortiment van Euromec zijn vele verschillende zaagbladen te vinden. Elk zaagblad heeft zo zijn eigen unieke eigenschappen en kenmerken. Hierdoor is het ene zaagblad bijvoorbeeld uitermate geschikt voor het zagen van hout, terwijl de ander wordt gebruikt voor het zagen van aluminium.

Daarnaast kan u ook een universeel zaagblad kopen, deze zijn zoals de naam al suggereert geschikt voor het zagen van meerdere materialen. Het enige nadeel wat u hiermee wel ervaart is dat het zagen van bepaalde materialen voor meer slijtage zorgt. Benieuwd welk zaagblad u nodig heeft?

Waarom is het juiste zaagblad zo belangrijk?

Wanneer u aan de slag gaat met een project dan wilt u natuurlijk een zo strak en professioneel mogelijk resultaat realiseren. Hier hebben uiteraard diverse factoren invloed op, zoals ervaring en het type zaagmachine. Maar wat misschien nog wel het belangrijkste is, is dat u gebruikmaakt van het juiste type zaagblad. Het juiste zaagblad kopen voor het te zagen materiaal zal voor de meest strakke afwerking zorgen. Als professional streeft u natuurlijk altijd naar het beste resultaat. Een zaagblad verschilt per houtsoort. Benieuwd welke u nodig heeft?

Bij Euromec beschikken we over een zeer ruim assortiment aan hoogwaardige zaagbladen. Weet u niet precies welk zaagblad het meest geschikt is voor de materialen die u wilt gaan zagen? Neem dan gerust contact op met één van onze specialisten. Zij helpen u graag de beste keuze te maken.

Voor welke materialen kan een zaagblad gebruikt worden?

Er zijn dus goede redenen voor de vraag ‘Waarom een zaagblad kopen?’. Nu rest de vraag welk zaagblad u nodig heeft. U zou hierbij kunnen kiezen voor een universeel zaagblad, maar voor het meest professionele resultaat is dit niet altijd de beste keuze. Afhankelijk van welk materiaal u (op maat) wilt gaan zagen kunt u uit verschillende zaagbladen kiezen:

Professioneel advies op maat nodig voor een zaagblad kopen?

We kunnen best begrijpen dat het moeilijk is om het juiste zaagblad te kopen. Onze specialisten adviseren u met plezier. In ons assortiment hebben wij onder andere zaagbladen om mee te groeven, schulpen, afkorten en frezen. Bij Euromec hebben we ruim 40 jaar ervaring in slijptechniek en weten wij dus als geen ander welk zaagblad het meest geschikt is voor uw project. Klik op onderstaande button om met ons in contact te komen. We helpen u graag de beste keuze te maken!